[users] Graphviz plugin config

Stefan Radman Stefan.Radman at CTBTO.ORG
Tue May 13 07:37:03 CEST 2008


Hi Dries,

It looks like your changes to the graphviz.spec are not being built.
http://svn.rpmforge.net/svn/trunk/rpms/graphviz/

Neither 
  http://dag.wieers.com/rpm/packages/graphviz/graphviz.spec
nor 
  http://dag.wieers.com/rpm/packages/graphviz/_buildlogs/
reflect the change.

Can you possibly check why the build system isn't attempting to build
based on the modified specs?

Thank you
Stefan

> -----Original Message-----
> From: users-bounces at lists.rpmforge.net 
> [mailto:users-bounces at lists.rpmforge.net] On Behalf Of Stefan Radman
> Sent: Wednesday, 30 April, 2008 15:36
> To: Dries Verachtert
> Cc: users at lists.rpmforge.net
> Subject: RE: [users] Graphviz plugin config
> 
> Hi Dries,
> 
> > I've modified the spec file so --disable-java is added to 
> > configure when _without_java is set. This should fix the 
> build problem
> even 
> > when a jdk is installed in the buildroot. 
> 
> Thanks for the change.
> 
> Can you possibly check why the build system isn't attempting to build
> it?
> 
> The buildlogs directory
> http://dag.wieers.com/rpm/packages/graphviz/_buildlogs/
> does not show any updated files. 
> The last graphviz build (2.8-1) obviously was on Sun 18 Mar 2007 but
> nothing thereafter.
> 
> Thanks
> Stefan
> 
> _______________________________________________
> users mailing list
> users at lists.rpmforge.net
> http://lists.rpmforge.net/mailman/listinfo/users
> 



More information about the users mailing list