[users] Mplayer on CentOS 5.5 not working

Nicolas Thierry-Mieg Nicolas.Thierry-Mieg at imag.fr
Sat Mar 5 13:22:07 CET 2011



RpmForge4Bill wrote:
> Thank you! I had not noticed that. Having installed it via
>
>
> # yum install mplayer
> # yum install mplayerplug-in
>
> I didn't even think to check that.
>
> I wonder how that happened? I thought yum/rpm would only get appropriate
> versions.

check out /etc/yum.repos.d/rpmforge.repo

yours must be pointing at el4 instead of el5 repos.

this file comes from the rpmforge-release package, either you have the 
wrong version (el4 vs el5) of this package, or you edited the file by hand.



> Birta Levente wrote:
>> On 04/03/2011 13:07, RpmForge4Bill wrote:
>>> Anybody seiing this, or have a clue for me? Thanks!
>>>
>>>> $ mplayer /tmp/drew-hutton.mp3 mplayer: symbol lookup error:
>>>> /usr/lib/libschroedinger-1.0.so.0: undefined symbol:
>>>> oil_function_class_ptr_sad12x12_u8
>>>
>>> $ rpm -qa mplayer\*
>>> mplayer-1.0-0.46.svn20100703.el4.rf.i386
>> mplayerplug-in-3.55-1.el4.rf.i386
>>> mplayer-common-1.0-0.46.svn20100703.el4.rf.i386
>>> mplayer-fonts-1.1-3.0.rf.noarch
>>
>>
>> I'm not an expert ... but seems is packages for enterprise linux 4 ...
>> not 5
>>
>> Levi
>>
>>
>> _______________________________________________
>> users mailing list
>> users at lists.rpmforge.net
>> http://lists.rpmforge.net/mailman/listinfo/users
>>
>
> _______________________________________________
> users mailing list
> users at lists.rpmforge.net
> http://lists.rpmforge.net/mailman/listinfo/users

-- 
------------------------------------------------------------
Nicolas Thierry-Mieg
Laboratoire TIMC-IMAG/BCM, CNRS UMR 5525
Pavillon Taillefer, Faculte de Medecine
38706 La Tronche cedex, France
tel: (+33)456.520.067, fax: (+33)456.520.055
------------------------------------------------------------



More information about the users mailing list